Kulutuskumisuojat

Tuotteita syöttimien, kuorma-autojen, lavojen, seulakorien, suppiloiden suojaamiseen sekä melun vähentämiseen. Kulutusta kestävä kumilaatu, joka on optimoitu juuri näihin tuotteisiin. Oma kumituotannon ansiosta pystymme räätälöimään ratkaisuja teidän tarpeitanne varten.

 • SP Wearplate

  SP Wearplaten pohjaan on valettu metallirunko. Kiinnitetään pulteilla. Sopii kaikkiin seuloihin, kuorma-auton lavoihin ja syöttösuppiloihin. Saatavilla 30, 50, 75, 100 ja 125 mm paksuudella.

  SP Wearplate tuotekuva
 • SP Weartracks

  SP Weartracks:ssa on sisäänvalettu alumiinikisko, joka takaa helpon kiinnityksen T-pulteilla. Sopii erinomaisesti syötimen, seulakorin ja suppilon vuoraukseen. Saatavilla 50, 75, 100 mm paksuudella.

  SP Weartracks tuotekuva
 • Kumitulppa

  Kumitulppia on saatavilla kahdessa eri koossa. Käytetään SP Wearplate reikien suojaamiseen.

  Kumitulppa tuotekuva
 • SP Wearbeam

  SP Wearbeam sopii erinomaisesti pesurummulle, sekä murskaimen syöttösuppilolle. Valmistettu kulutuskestävästä kumista, sisäänvalettu alumiinikiskot. Asennetaan T-pultilla.

  SP Wearbeam tuotekuva
 • SP Wearbeam PE

  SP Wearbeam PE käytetään kuljettimen lastauskohdalla. Asennetaan T-pultilla. Vähentää seisokit ja pidentää kuljettimen ja kuljetusmaton elinikää. Saatavilla kahdella ei paksuudella.

  SP Wearbeam PE tuotekuva
Scroll to Top